Familia Mitrea ocroteste orfanii Constantei

Familia Mitrea ocroteste orfanii ConstanteiMiron Mitrea alaturi de copii din Centrul Antonio

Ieri, Manuela si Miron Mitrea au adus zambetul pe fata micutilor abandonati in doua centre de copii daruindu-le imbracaminte, incaltaminte, jucarii, dulciuri si calorifere electrice

Cele doua institutii vor fi, pe viitor, in grija celor doi oameni politici

Ieri, zeci de copii internati in doua dintre institutiile de orcotire a minorilor din Constanta, respectiv in Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta si in Centrul de Plasament “Antonio” au avut parte de o surpriza extrem de placuta si… dulce in acelasi timp. Manuela si Miron Mitrea au venit in mijlocul micutilor pentru a le readuce zambetul pe fata.  A fost ca si cand Mos Craciun ar fi venit mai repede la ei; fiecare dintre cei 80 de copii internati in cele doua centre a primit incaltaminte, imbracaminte, jucarii si dulciuri. In plus, centrele au fost dotate cu obiecte de mobilier prescolar si scolar (masute si scaune), precum si cu calorifere electrice.

Ca parinti, Manuela si Miron Mitrea stiu ce nevoi are un copil; si stiu cat de importanta este familia pentru ca un micut sa se dezvolte frumos si armonios, astfel incat sa ajunga un adolescent si, mai apoi, un om matur sincer, deschis si capabil la randul sau sa isi intemeieze o familie. Tocmai din aceste considerente, Manuela si Miron Mitrea si-au dorit sa ocroteasca orfanii din Constanta si sa devina parinti adoptivi pentru zeci de copii abandonati sau luati din familii in care singurele  lucruri de care au avut parte au fost violenta, minciuna si lipsurile.

“Noi suntem parintii a cinci copii si stim ce inseamna sa cresti cinci copii si ne imaginam ce inseamna sa nu ai parinti. Tocmai de aceea am luat in grija aceste centre si ne vom ocupa de toti copiii care sunt aici” – a declarat Manuela Mitrea. La randul sau, Miron Mitrea a tinut sa precizeze ca ii plac foarte mult copiii si se va ocupa de ei: “Imi plac foarte mult copiii, daca nu-mi placeau nu faceam atatia” – a marturisit omul politic.